Loc de joacă devastat

2

Bacaul vorbeste LOC DE JOACANu știu exact cine se ocupă de întreținerea locurilor de joacă, dar vreau să le prezint aici o situație de fapt. Covorul protector din cauciuc, din locul de joacă aflat în Parcul Catedralei este pe cale să dispară bucată cu bucată. Pătrate de cauciuc au fost desprinse (probabil în timp) și zac aruncate fie în iarbă, fie în interiorul locului de joacă.

Am văzut deunăzi câțiva tineri care foloseau cauciucul acela pe post de frisbi. Ce-i drept, locul acesta de joacă este foarte aglomerat și frecventat de tot felul de indivizi.

De aceea zic că nu copiii sunt neapărat cei care produc stricăciuni, ci mai degrabă tinerii teribiliști care cred că prin astfel de gesturi par mai interesanți. Oricum, dacă cineva din aparatul Primăriei Bacău citește aceste rânduri, poate face o deplasare la fața locului pentru a îndrepta cât se mai poate stricăciunile făcute de alții. Până la urmă este vorba despre siguranța copiilor noștri!

Alin Luncanu

2 COMENTARII

  1. Toboganul e blocat pentru copii mari, doar cei mici se pot strecura…asa interpretez eu blocajul, ca de scris nu scrie nimic pe nicaieri…
    Balansoarele sunt devastate periodic, smulse suruburile …nu de cei mici…

    Langa banci sunt munti de coji de seminte (desi exista aproape cos de gunoi)…

    In weekend e o afluenta cum rar vezi la locul asta de joaca…poate n-ar fi rau sa existe un gardian public prin zona…unul care sa isi faca meseria…

LĂSAȚI UN MESAJ