Imediat cum ieși din Pasajul Gușe, în față este o parcare ecologică. Sau așa ar trebui, nu? Pentru că de ceva vreme acolo sunt mașini scoase la vânzare.

Am făcut și scris la primărie, am sesizat și Poliția Locală, cică legea spune că dacă e trecut doar un număr de telefon în parbriz nu se consideră a fi scoasă la vânzare.

Sunt oamenii care vin la spitalul TBC, din zonă, și parchează aiurea din această cauză. Riveranii, la fel, nu au unde parca.

E normal așa ceva? Eu sunt plătitor de taxe în acest oraș. Cei care ocupă ilegal un loc cu o mașină într-o parcare publică ce plătesc? Să se ducă la târgul de mașini cu ea!

Ionel Crețu

3 COMENTARII

  1. E plin orasul de epavele aduse de la cimitirele auto sau luate de la casare de prin Germania sau Italia, de o vreme si din Anglia unde sunt si mai ieftine, se aduc numai pana in 2005, masinile din poza nu valoreaza nici o mie de euro in Germania dar la noi se vand cu 2-3 mii euro. Tot felul de dubiosi, bisnitari, smenari sunt proprietarii acestor rable, sa iti cumperi in 2017 o masina din 2000 inseamna ca nu prea ai nevoie de masina si nu tii la viata ta sau poate o cumperi ca sa cari cartofii si struguri de pe camp toamna, cand o ridici pe elevator iti vine sa iei la fuga, atarna tablele dedesubt de stau sa cada, nu va lasati pacaliti de lustruitul caroseriei si spalatul compartimentului motor, e ultima problema, mergeti la RAR sa vedeti cate sunt cu probleme de franare sau directie, reparate cu piese din dezmembrari prin garaje noaptea. Aici e si problema de fiscalitate, majoritatea acestor indivizi nu platesc nici un impozit, se pot identifiva foarte usor respectivii daca ar fi interes, nici macar actele nu sunt pe numele lor. Iar problema primariei si a politiei locale este ca aceste masini ocupa gratis locurile de parcare iar cei care platesc taxe si impozite la primarie nu au locuri unde sa isi lase masinile, aia isi lasa telefonul in parbriz pentru ca sunt de vanzare, ce motiv ai avea sa iti lasi numarul de telefon intr-o masina parcata intr-o parcare publica? Nu exista interes din partea primariei, ar putea sa verifice si la politie numerele de inmatriculare respective si sa vezi cine a scos numerele si cate altele a mai scos.

    • platesti pe dracu. iar daca totusi platesti, ar trebui sa stii ca exista o hotarare de CL care interzice expunerea autoturismelor spre vanzare in parcarile publice. Singurul loc unde se permite expunerea este in Targul auto.

LĂSAȚI UN MESAJ