Sunt un băcăuan revoltat, care locuiește în cartierul Șerbănești, pe strada Luceafărului. M-am trezit în fața casei cu o ditamai groapa. Cică ceva lucrări de la CRAB sau cum s-o mai fi numind compania care ne furnizează apa rece.

Au găurit asfaltul, au înlocuit nu știu ce țevi, au delimitat zona, au lucrat, dar finalul este dezastruos. De aceea am trimis și o poză să se vadă despre ce vorbesc. Au astupat acea groapă dar nu au adus asfaltul la nivel, alături e și o canalizare, e totul denivelat.

Am crezut că mai continuă lucrările, dar se pare că nu. Am întrebat și eu pe doi muncitori de pe acolo cine trebuie să termine totuși ceea ce s-a început și mi s-a răspuns că Primăria Bacău. Ce treabă are primăria? Întreb și eu ca tot omul întreg la minte.

Adică unul sparge, dărâmă, strică, nu repară și să vină primăria se remedieze situația? Halal. Și până la urmă, cine va finisa lucrarea?

Ion Mărăndoiu

PS: Sesizarea a fost făcută pe telefonul redacției 0749.258.814.

10 COMENTARII

 1. Bacauan revoltat sunt si eu !.Sesizez acelasi procedeu de rezolvare a interventiilor de catre CRAB pe strada ALBA IULIA nr. 34-36.Interventia s-a facut prin luna aprilie atat pe trotuar cat si strada ,s-a scos bordura ,s-a spart betonul pe cca 5-6 metri patrati , s-a remediat defectiunea,s-a aruncat niste balast si….atat de 4 luni.Voi reveni cu fotografii ,daca e nevoie…..saptamanal pentru a demonstra „promptitudinea’ celor de la CRAB !

 2. Domnule „cineva din primarie” mai bine taceai, ca tot un anonim esti ! Daca fotografia este facuta la locul interventiei CRAB , cetateanului revoltat nu-i trebuia doar lopata ci si asfalt (stratul de uzura de 4cm de peste betonul din poza) si compactor si bocanci cu talpa de lemn si ochelari de protectie si salopeta, manusi! Pai daca asta-i trebuia, voi, cei platiti sa faceti asta, pentru ce mai luati leafa ?De ce mai existati? Daca esti intradevar „din primarie”, cum te lauzi, vezi la parter, la „Urbanism”, ca fiecare autorizatie de spargere prevede obligatia aducerii la starea initiala a locului interventiei. Lasa morala adresata cetatenilor, in mintea ta, „fara simt civic” !

 3. Astfel de cazuri se intampla in tot orasul si in toata tara , nu stiu ce va mai mirati.
  In 2017 inca nu suntem constienti ca mai intai se rezolva problemele de sub asfalt si apoi se toarna asfalt nou .
  Plus ca ar trebui supervizata fiecare lucrare sa nu se mai faca treaba de mantuiala .Adica daca facem o treaba hai sa o facem ca in Germania sau sa nu o mai facem deloc . Nu mai merge cu „lasa ca merge si asa ” , chiar nu mai merge .

 4. Acest domn care se pretinde ca e de la primarie cum poti sa gindesti ca cei din epoca de piatra cum sa dau cu lopata am eu bitum acasa acolo trebuie taiat pe suprafata mare pus balast tasat foarte bine si in final tirnat bitum pina la nivelul canalizari …asemenea oameni are primaria halal daca ai un pic de demnitate dati demisia

 5. Fratilor ce ati sarit asa pe „cineva din primarie”?
  Omul spune exact ceea ce gandeste si asa cum se pune problema acolo.
  Adica, voi spargeti si ar trebui sa si refaceti dar costul refacerii se regaseste in spaga si de rest ne ocupam noi cei din primarie si trimitem nemultumitii sa puna mana pe lopeti si sa repare.
  Credeti ca este singurul care gandeste asa? De la mic la mare si foarte mare toti gandesc asa si ii intereseaza numai binele lor, al amantelor si copiilor si al partidului.

 6. pai bine domnilor,dar noi din primarie cat sa mai facem?si asa am realizat in primul an de mandat al actualei administratii cat nu s-a realizat in 10 ani.asa ca mai luati si exemplul vesticilor,cand nu se poate se pune mana la munca si rezultatele se vad!

 7. Nu te lauda prea tare. Au trecut trei ani pana ati reusit sa aduceti la nivel toate gurile de canalizare de pe strada Marasesti unde am trantit masina zi de zi intr-o groapa la intersectia din fata bisericii sf. Gheorghe. Pe aceeasi strada este o groapa in formare la Tic-Tac cum treci de semafor spre Narcisa, probabil tot peste 3 ani o sa o reparati.
  E jale pe calea Barladului, jale mare, cum vii dinspre Traian, exact la indicatorul de intrare in oras e groapa. Judetul a carpit cumva drumul judetean, dar primaria ce face ?
  Tot la Serbanesti, in curba de la semaforul cu calea Barladului pana in dreptul benzinariei sunt denivelari de ani de zile, zici ca zbori cu masina.
  Lasati naibii sa mearga semafoarele pana la 12 noaptea. Nu inteleg ce economie faceti. Cel putin la intersectia cu calea Barladului, te trec toate apele ca sa faci stanga.
  Spor la treaba!

LĂSAȚI UN MESAJ