Tobă de lăcustă, sarmale de greier și borș de caradașcă

Bine ați venit în restaurantul nostru cu specific european! Conform noilor directive venite de la conducătorul nostru de la Buxelles, lăudat fie-i numele, meniul nostru include o bogată colecție de insecte și de viermi, fierți, prăjiți sau afumați, după rețete străvechi adaptate noii epoci de mari transformări revoluționare în care avem onoarea să trăim. Sub directa îndrumare a liderului nostru, evident, german, sub competenta sa conducere științifică, putem servi delicatese folosind ingrediente de primă calitate din fermele europene de proteine organice. Bucatele le puteți asezona cu un alcool natural produs în fundul curții din extract de pufoaică fermentată, conform cu instrucțiunile primite de la oamenii de știință ai Uniunii noastre, cei mai inteligenți din câți au existat vreodată în ospiciul… ăăă, continentul nostru!

Cheff Castravette de Courvoisier