Și scump, și prost!

Sunt dezamăgit de practicile tot mai frecvente ale restaurantelor din orașul nostru. Sunt convins că nu sunt singurul care observă cum prețurile practicate în aceste localuri au crescut în mod alarmant, fără ca serviciile oferite să se ridice la nivelul așteptărilor. Nu este de neglijat faptul că mâncarea și experiența culinară pot fi un adevărat răsfăț pentru simțurile noastre, iar uneori suntem dispuși să plătim un preț mai mare pentru aceasta. Cu toate acestea, când prețurile devin exorbitante și nu sunt justificate de calitatea servirii, este cu siguranță un motiv de îngrijorare. Personalul pare să fie subdimensionat sau neinstruit, lăsându-ne să așteptăm minute în șir pentru a fi serviți sau pentru a primi atenția necesară. Sunt conștient că fiecare afacere trebuie să-și asigure profitabilitatea, dar nu pot să nu mă întreb cum de unele restaurante își permit să perceapă astfel de sume pentru servicii mediocre. Este de înțeles că costurile materiale, personalul calificat și meniurile de calitate înseamnă o investiție considerabilă, însă clienții nu ar trebui să sufere în urma acestei echilibrări.

Daniel