STĂPÂNIRE speriată

Se vede că vi se moaie ceara – materialul din care vă sunt confecționte jilțurile și vă cad pernuțele din puf de sub fundulețe; una câte una.

Acuma forțați o nouă jonglerie – COMASAREA alegerilor, eventual elaborarea unei Ordonanțe cum că Țara este în primejdie și să se prelungească forma actuală de amețeală încă 4 respectiv 5 ani, nu-i așa?

De fiecare dată ați manipulat prostimea și i-ați împins la urne total nepregătiți, mai amețiți decât “cetățeanul turmentat” (vezi Caragiale). In majoritatea circumscripțiilor, mai ales în mediul rural, cetățeanul nici nu se prezintă la urne, dă mână liberă organizatorilor să aplice ștampila unde consideră.

Mie personal, la ultimele alegeri locale mi s-a înmânat un buletin de vot în loc de 4 – cel cu “partidele politice”. Mi-am amintit că eram acolo să votez un primar și am întrebat manipulatorii. Mi-au arătat că în cabină, pe acea tejgheluță erau aruncate ca maculatură alte 3 buletine.

Dragi politicieni, am trecut și trecem prin grele încercări. În ultimii 4 ani am ascultat la radio (singurul mijloc de a mă informa, la nevoie internetul), probabil de sute de mii, poate chiar de milioane de ori: noul coronavirus covid 19, pandemie, mască, vaccin, Putin teroristul, frigul și foamea lui Potin, Rusia agresoare, … America salvatoare.

S-a elaborat o lege 23, o bâiguială prin care chipurile se pretinde protecția minorilor de pacoste; americanii și D-stră – abuzul sexual al minorilor. Am auzit un timp; din când în când um blajin bâiguind: “abuzul sexual al unui minor de către un adult cu 5 ani mai în vârstă se pedepsește cu închisoare”. Sau așa ceva. Atât! De un timp nu se mai spune nimic pentru că străzile, piețele, magazinile și celelalte Instituții ale Statului sunt pline de copilași; fetițe și băieței de 6 – 10 anișori, exploatați sexual de voi, pentru a vă umple mațele; politicieni, mass-media și oricare cretin care are o ușă la care se bate, mai mult, în familii. Dar ce fel de familii? Flămânde! Îi exploatează pe bănuți, mârunțiș. Nu se pronunță în această bășică de muci: paedofilie, canibalism, … Vă jucați de-a Putin!

Nu vă mai gândiți la manipulare că lumea se trezește din vaccin. Adunați slugoaiele din mass-media pe care-i plătiți bine și stabiliți un plan serios de educare a electoratului pentru fiecare alegere în parte. Faceți cunoscut cetățeanului de ce trebuie să meargă la urne și tehnica de votare la fiecare alegere în parte. Publicați toate acestea tot de atâtea ori de câte ori ați pronunțat: covid, mască, vaccin, Putin, … Mulțumesc.

Costică Gânga