Cum se poate proceda?

Am o fata de 14 ani eleva la Liceul Antipa din Bacău. Problema mea este,, fata a fost data afara din cămin, fără sa am timp sai caut alt cămin, nu poate face naveta de la Plopana, sîntem puși în situația de abandon școlar.

Sa vă explic ce sa întîmplat,, sînt 5 fete în camera 206,toate bun și frumoase,, cam de 2 luni fetele nu se mai înțelege cu fata mea, au dat-o la gunoi, se luam mereu de ia o făceau în toate felurile, au acuzat-o de furt, fără dovezi, au acuzat-o ca le folosește lucrurile personale, ceia ce făceau cu toatele în camera își luau lucrurile una la alta, au acuzat-o ca fata vorbește cu băieți sa le sune să le înjure, ceia ce ele au făcut cu alta colega de camera, eu nu zic ca fata mea e sfînta, dar au exagerat so deie afara din cămin.

Cred că mai bine de 2 luni mă rog de pedagoga so mute în alta camera, find locuri liber, ieri fata mea a trebuit sa părăsească camera de cămin, colegele de camera o așteptau s-o bată, noroc că fata nu era singura era cu colegele ei de clasa, fata mea a încercat sa facă un pic de detectiv să descopere cine punea mîna la luat din camera.

O colega de camera a sustras o suma de bani de la o mătușa de a ei, și trebuie puși bani la loc, a fost prinsa ca a furat, fata mea a văzut mesajele acelea care mama feti o certa de ce a furat bani săi pună la loc, fata mea s-a gîndit sa meargă la director cu colegele de clasa sa-i arate acele mesaje, cum ca fata respectiva s-ar putea sa fie luat bani din camera de la fete, sa pună bani la loc de unde a luat.

Sper să mă fi explicat bine, sînt supărată ca fata mea a fost pusa la zid de domnul director și eliminata din cămin, toate fetele în aceiași oala, dar a mea eliminata, sînt pusa în situația sa abandonam școală, că nu are fata unde sa steie, vă rog frumos dacă mă puteți ajuta.