Au anulat zborul dar nu au anunțat pasagerii

DAN AIR , zborul DN402 / 28.06.2024, pe ruta Luton-Bacău!!

Inițial, zborul era programat pentru ora 17:00. În cursul zilei au trimis mesaj că va fi amânat pentru ora 21:15, mesajul fiind trimis când majoritatea oamenilor erau deja în drum spre aeroport. În aeroport am constatat că ora estimată pentru decolare s-a schimbat pentru 02:30, nici măcar nu s-au obosit să mai trimită mesaje.

După ora 8 seara, zborul a dispărut de pe panourile de informare fără vreo explicație. Când oamenii au început să facă scandal, angajații Swissport, compania care se ocupă de operațiuni pe aeroportul din Luton, ne-au comunicat că zborul a fost de fapt anulat de către Dan Air, la fel niciun mesaj din partea lor.

Au părut surprinși să afle că cei de la Dan Air nu au anunțat oamenii cu privire la anularea zborului. În cele din urmă, au trimis mesaje cu anularea zborului abia după ce Swissport i-au contactat iar sau după ce pasagerii din aeroport au lăsat mesaje pe pagina de Facebook a celor de la Dan Air.

Și-au bătut joc de aproximativ 200 de români care au plătit pentru serviciile lor. Am văzut deopotrivă copii și adulți plângând în aeroport. Am întâlnit oameni care trebuiau să ajungă la evenimente importante în familiile lor (nunți, înmormântări) și care au fost lăsați ai nimănui în aeroportul din Luton.

Atitudine de golani! Și când te gândești că ne plângeam de Blue Air! Cei de la Dan Air sunt mult mai nesimțiți…

Miku