Locuiesc în cartierul Șerbănești și vreau să atrag atenția factorilor decizionali asupra unor situații care, pe noi, băcăuanii de rând, ne deranjează. Și mă refer strict la problema lucrărilor făcute la rețeaua de gaze naturale.

Punctual, pe strada Luceafărului din cartierul Șerbănești, în dreptul caselor cu nr. 53-55, cei de la E.ON au făcut o groapă, au lucrat la rețea, iar de patru săptămâni șanțul acela nu a mai fost acoperit.

Lucrarea a fost presemnalizată, nimic de zis, dar chiar le trebuie o lună ca să readucă terenul la starea inițială!?! Nu mai zic să pământul din fața casei s-a tasat sub roțile mașinilor, iar șantul rămas în drum îi incomodează pe șoferi.

Au venit, au reparat, dar au uitat să vină să astupe groapa. Cred că și-au luat liber până după Sfântul Ion, așa de mult îi interesează! Lucrările acestea n-ar trebui verificate, monitorizate și de inspectorii din cadrul primăriei? Lucrarea asta ar fi trebuit să dureze cel mult două zile, nu o lună.

Se așteaptă să vină zăpada, ca dezastrul să fie mai mare, să se surpe strada? Aceleași întrebări le am și pentru lucrarea din vecinătatea stației peco din Șerbănești.

Ion Mărăndoiu