A ramas Eon fara bani ?

Cam asta e intrebarea anului, cel putin in Bacau unde se pare ca Eon a pierdut controlul asupra propriei infrastructuri. De ajuns sa bata vantul si ne incalzim la lumanari,punem carnea in zapada daca e iarna si stam in case imbracati ca pentru ski.
Se intrerupe furnizarea de energie electrica cate 10-12 ore pentru ”mentenanta” si la cateva zile dupa, se intrerupe iar din vina avariilor. Despre ce mentenanta vorbim ,atunci ?
Cand ti-e lumea mai draga, te pregatesti de sarbatori..hop ! Raman cozonaci necopti in cuptor,curatenie incompleta si pleci pe la rude,ca ele au noroc si ..au ”curent”
Se pare ca investiile sunt zero ,odata ce ramanem fara energie electrica din ce in ce mai des. Si se mai pare ca organele de control nu prea fac..controale. Sunam la ”deranjamente” si ne intampina un robot care ne anunta ca se fac lucrari,ca stiu de problema si ni se intrerupe apelul pentru-ca..operatorii umani nu mai fac fata apelurilor.
Cand e de plata..pai plateste omule,urgent, ca Eon nu accepta scuze, stiu doar sa le prezinte pe ale lor. Mai nou,se pot face abonamente pentru reparatii urgente..in maxim 6 ore. Asa ca ne intrebam,daca nu cumva aceste intreruperi asa dese sunt menite sa ne impinga catre aceste abonamente.
Din pacate, nu ai optiuni..nu e ca la companiile de televiziune sau internet,unde daca nu esti multumit poti schimba operatorul. Pentru-ca ..nu-i asa ? chiar daca au aparut alti furnizori,cu totii folosesc aceeasi infrastructura.
Respectul fata de client pare practic, inexistent. Eon pare sa profite de pozitia dominanta pe piata si doar..incaseaza. Fara investii, fara modernizari.
Ne asteptam ca, cel putin inainte de sarbatori mari,Eon sa mearga preventiv in zonele cu probleme si sa faca tot posibilul sa previna astfel de probleme, astfel incat sa ne putem bucura linistiti in familie, de sarbatori linistite .
Insa,responsabilitatea pare sa fi fugit din sediile gigant ale Eon.
Pana una alta, cumparam baterii, lumanari si injuram printre dinti, in timp ce citim mesajele frumoase de la Eon :
” Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ” . Hai sictir.