Aceasta rubrica este consultata de catre angajatii Autoritatilor locale ?

Ca si alte dati, doresc sa salut aceasta initiativa a ziarului, prin care putem semnala problemele dar si plusurile din acest oras.

Si totusi, o intrebare persista: aceasta rubrica este adusa la cunostinta celor ce ar tb. sa indrepte lucrurile, in special angajatilor din Primarie, Politia Locala ?

Zi de zi sunt semnalate probleme ce tin de urbea noastra, si cateva dintre ele chiar daca cetatenii care scriu sunt altii, persista in continuare si sunt cam aceleasi:

– problemele din Piata Centrala (traficul cu tigari de contrabanda si circulatia haotica, lipsa agentilor de ordine),

– zona Str. Mioritei si nu numai, in legatura cu modernizarea si pavarea trotuarelor,

– asfaltarea strazilor, dar inca nu s-a gasit o formula optima pentru a actiona mai bine in jurul gurilor de canal, si astfel primele gropi vor aparea in scurt timp

– in continuare in oras, si chiar in zona de centru, la trotuare lipsesc pantele pentru a cobora cu carucioarele. Chiar daca in ultimii ani au fost amenajate piste pentru biciclisti, intre timp s-au schimbat bordurile si aceastea nu au mai fost facute. Mai mult, avem situatii hilare cu pante la mijloc de trotuar, iar la capetele acestuia acolo unde este sunt si trecerile de pietoni, acestea nu mai sunt.

– centrul orasului a fost frumos amenajat, dar putem constata in fiecare seara/ dimineata gramezi de coji de seminte si mizerie sub fiecare banca. Unde sunt jandarmii sau agentii de Politie locala ca sa dea amenzi ? Zona de promenada a orasului nu este o zona de maidan. Un pic de respect pentru noi ca cetateni cat si fata de cei care vin in orasul nostru in vizita.

Lista ar putea continua si ar fi lunga…totusi, nimeni nu ia act de aceste situatii ?

Intr-o zi vom reveni si cu o lista cu faptele pozitive ce s-au realizat in ultimii ani, asta pentru a arata ca stim sa apreciem si realizarile.

Cu stima

Anca T.