“Am gasit fericirea!”

M-am luminat deodata la fata atunci când am vazut acest mesaj scris pe piciorul podului de la Narcisa. Scrisul de mâna, clar si sincer, o are drept destinatara pe Monica, probabil o adolescenta care traieste o frumoasa poveste de dragoste, asa cum sunt toate iubirile de inceput. M-am oprit pret de câteva secunde in preajma acestui mesaj pentru ca purtam o discutie cu un interlocutor.

Dupa despartirea de acesta, privirea mi s-a oprit din nou pe peretele gri si m-a incercat o bucurie neasteptata. L-am felicitat in gând pe autorul acestui mesaj, pentru ca desi suntem in era internetului si majoritatea comunica pe retele de socializare, iata ca s-a gasit un tânar cu initiativa, care sa-si strige iubirea intr-un fel diferit. El a avut curajul sa arate lumii ca: “Am gasit fericirea!”

Câti dintre noi pot sustine cu aceeasi tarie ca au gasit la rândul lor fericirea? E drept ca fericirea este in noi, in oameni, dar la fel de adevarat este ca nu poti fi fericit de unul singur. Voi când ati simtit ultima data ca sunteti fericiti?

Victor Butacu