ATACAT IN CURTEA SPITALULUI JUDETEAN DE “CAINII DOAMNELOR DOCTOR”

Duminica, 15 Noiembrie 2015, in timpul unei vizite efectuate la un pacient am fost atacat de vreo 7-8 caini adapostiti in curtea Spitalului.

Din fericire, interventia paznicului a facut ca totul sa nu se transforme intr-o tragedie.

Incidentul s-a petrecut in apropiere de Sectia Psihiatrie- Oncologie. Cainii au venit dinspre Maternitate, dar si din directia iesirii, aproape de cabina portarului!!!

De ani de zile, curtea spitalului este plina de caini fara stapan, care au transformat acel loc in teritoriul lor. Acesti caini sunt hraniti DE ANI DE ZILE de niste doamne doctor sau asistente, care, in felul acesta, isi bat joc de vietile bolnavilor care au ghinionul de a ajunge acolo sau chiar de vietile celor care vin in vizita sau care pur si simplu sunt in trecere prin zona.

Aceste doamne iresponsabile, unele cu peste 20 de ani experienta in medicina, isi manifesta dragostea fata de caini intr-un mod total mizerabil- la propriu si la figurat- punand in pericol vietile bolnavilor si obligandu-i sa fie vecini cu niste animale PURTATOARE DE BOLI, care pot agrava oricand sanatatea si asa vulnerabila a celor internati acolo.

Rog conducerea Spitalului Judetean, impreuna cu Primaria Bacau sa ia urgent masuri in acest sens, inainte ca cineva sa fie omorat de caini in acea curte!!!

A avea curtea Spitalului plina de caini este un fapt revoltator si un atentat la vietile pacientilor si a rudelor acestora.

De asemenea, invit pe jurnalistii de la DESTEPTAREA si pe oricine doreste sa ancheteze acest subiect revoltator pentru Bacaul anului 2015.

Bacaul e plin de caini- prin parcuri, printre blocuri, pe strazi, peste tot… Aseara am descoperit ca sunt zeci de caini si in curtea Spitalului!!!

Trebuie sa moara cineva pentru a ne trezi si pentru a intra in normalitate?!!!?

C.C.