Atentie! Pericol câini!

Va scriu un fapt despre care s-a tot vorbit, dar vad ca nu se ia nicio masura. Va scriu insa ca sunt mama a doi copii care vor merge de curând la scoala. Problema este ca in curtile scolilor este mereu invazie de câini. Ce o sa facem?

O sa ne rugam in fiecare dimineata sa nu pateasca ceva copilul nostru cât este la cursuri? Ca sa nu mai spun ca de când s-a dat liber la folosirea terenurilor de sport si in vacante si dupa -amiaza, dupa inchiderea unitatilor de invatamânt, gardurile imprejmuitoare s-au facut praf: sunt rupte si degradate. Poate ca si de aceea câinii intra in voie in curtile scolilor, isi fac culcusuri pe acolo, se aciueaza prin aceste zone, iar noi stam cu frica-n sân sa nu se intâmple vreo nenorocire.

Nu am nimic cu aceste patrupede, chiar sunt iubitoare de animale, dar când e vorba de copilul meu, daca pateste ceva… nu cred ca o sa-mi mai pot controla reactiile. Haideti sa ne civilizam odata, haideti sa facem ceva sa ne simtim cu totii in siguranta si sa nu mai lasam de izbeliste acesti câini, care chiar au devenit o problema a intregului oras.

Eu locuiesc zona Cornisa, dar sunt convinsa ca exemplul meu este peste tot, in toate scolile municipiului. Am vazut si prin centru cum stau câinii si cu umbla in haite, mai ales la lasarea intunericului. Atentie! Pericol câini! Sper sa nu vad astfel de insemna pe gardurile institutiilor scolare.

Margareta Simincea