Au lasat ceva in urma

Multe personalitati au plecat din judetul Bacau. Incepand de la Stefan cel Mare, George Bacovia, Vasile Alecsandri pana la Nadia Comaneci, artisti de muzica – Maximilian, Grasu XXL, Krem, Antideopt etc. Multi s-au facut cunoscuti ajutati de stilul, performanta care au avut-o la nivel judetean insa acum au uitat de cel mai important lucru, orasul natal. Iata, am adus vorba despre Maximilian, desi nascut in Bacau, primul si singurul concert sustinut de el aici a fost in Martie 2013.

Nu conteaza unde esti acum, conteaza de unde ai plecat!

Un exemplu pozitiv sunt baietii Legee si Alexsay care au contribuit impreuna cu Antid8t la piesa Bacauwood. O melodie hip-hop in care Alex, poreclit Antideopt dar si cei doi prieteni Legee si Alexsay promoveaza orasul intr-un mod tineresc. Acesta traieste in Bucuresti si are tangente cu studiourile OKAPI Sound. Asadar a reusit sa finalizeze melodia care defapt a fost lansata in versiune demo acum 4 ani obtinand peste 50.000 de vizualizari pe site-ul de specialitate YouTube.

Dupa parerea mea un lucru bun in orasul Bacau. Ar trebui ca fiecare sa avem cu ce contribui la imaginea orasului nostru.

Teodor Avadani