Bacăul, plin de noroi! Primarul e cu noi?!?

Noroi, noroi, noroi…

Bacău, 2022

Faceți o plimbare pe jos prin acest oraș și veți vedea cât de prost este administrat. Este inadmisibil ca primarul Lucian Viziteu să admită o asemenea mizerie ( la propriu și la figurat).

Cum poate un primar responsabil să permită începerea unor astfel de lucrări în prag de iarnă? Cum poate un primar să permită ca ORAȘUL BACĂU SĂ FIE PLIN DE NOROI, acum, în prag de Sărbători….? Domnule Viziteu, domnilor din Primărie, uitați-vă puțin cum curge noroiul pe Strada Tipografilor, pentru că e în pantă și pentru că lucrările din zonă nu se mai termină! CURGE NOROIUL PE STRĂZI! Nu credeam că se poate vedea așa ceva în preajma anului 2023, într-o reședință de județ! Muncitorii au lăsat grămezi de pământ, au decopertat trotuare și au lăsat așa! Lucrările trebuie făcute, dar nu în felul acesta! Durează prea mult și nu se preocupă nimeni să limiteze disconfortul cetățenilor. Nu poți lăsa pământ peste tot. De fiecare dată când plouă, se formează noroi. E simplu!

Domnule Viziteu, haideți mâine pe Bd. Unirii, în fața “Latin” să vedeți acolo noroi. Parchezi mașina și trebuie să-ți pui cizme când cobori. Sau vis-a-vis de “Latin”, în dreptul Parcului Catedralei….e plin de pământ abandonat acolo de cei care au lucrat la schimbarea stâlpilor de iluminat public.

Sau pe străzile din Nord sau prin Narcisa sau….De fapt, pe unde nu e noroi în Bacău?!

Vi se pare normal să ne obligați să mergem zilnic prin noroi, pământ, trotuare sparte?! Chiar nu vedeți, domnule primar, că sunteți depășit de situație? Cum puteți permite să se spargă tot orașul în prag de Sărbători și să rămână totul abandonat, PLIN DE NOROI, GRĂMEZI DE PAMANT, RESTURI DE CABLURI, PAVELE PUSE AIUREA, RESTURI DE BORDURI, TROTUARE SPARTE etc….?!

De ce ne obligați să ne chinuim zilnic în felul acesta? Aceste lucrări trebuiau începute prin martie, nu în noiembrie! Efectiv, vă bateți joc de un oraș întreg!

Degeaba ați decorat frumos insula și centrul, în timp ce aproape tot orașul e mizerabil!

Mai aveți tupeul să ne cereți votul în 2024, când dvs ne chinuiți zilnic în felul acesta MIZERABIL?!!!?

Curat (mai mult) murdar