Bezna pe strazile Carpati si Frasinului

Bacaul vorbeste BEZNA CARPATINe-am saturat de ignoranta autoritatilor! Cred ca s-a facut o luna de zile, de când pe strazile Carpati si Frasinului nu functioneaza iluminatul stradal. E sinistru sa mergi pe strazi in bezna! Partea proasta este ca iarna se intuneca repede si de la ora 17 vizibilitatea este redusa pâna la… deloc, târziu in noapte.

Pe la ora 19 deja nu mai vezi pe unde calci! Nu te mai recunosti cu vecinul de bloc, asa e de intuneric! Aseara, in fata restaurantului, i-am auzit pe doi barbati vorbind de problema iluminatului public si unul dintre ei spunea ceva de genul ca s-ar fi terminat contractul cu E.ON si va asigura alta firma mentenanta. Nu se poate sa lasi atâta vreme oamenii fara curent pe strada! Nu mai spun de soferi! Bietii de ei nici macar nu-i pot vedea pe pietoni.

Nu m-ar mira sa aud ca a fost accidentat careva, la cât de bezna e in cartier. Am avut sedinta cu parintii intr-o dupa-amiaza, iar când am iesit din scoala era sa-mi rup un picior, asa de intuneric era. Strada Carpati se lumineaza doar atunci când mai trece câte o masina pe sosea, insa, pâna si acestea circula rar, din cauza traficului deviat. Nu stiu de ce nu pot circula masinile daca tot au pus asfalt peste santurile facute in fata punctului termic 11?!?

Adrian Dumitrache