Când au taiat copacii, au taiat si lumina pe strada Castanilor

Au trecut deja cinci zile de când nu mai avem lumina pe strada Castanilor. Nu stiu cum se face ca aceasta situatie coincide cu faptul ca tot atunci angajatii Primariei Bacau au taiat mai multi copaci de pe strada la care fac referire.

Nu mai spun ca arborii erau sanatosi, tineri, deci, in putere. Se pare ca i-au incurcat pe cei de la firma Branpis care fac in zona lucrari de modernizare a retelelor termice. O data cu arborii secerati, au disparut si metri intregi de gard viu.

Acum, daca tot au ras totul in calea lor, poate amenajeaza primaria niste locuri de parcare, acolo unde constructorul “a facut loc”. Stau si ma gândesc acum daca cei de la primarie au uitat sa solicite rebransarea la reteaua electrica a stâlpilor (in cazul in care au oprit curentul când s-au taiat copacii), daca reteaua nu mai functioneaza in urma vreunui “accident” sau daca suntem victimele unei avarii, de care pâna acum nu a fost instiintat nimeni.

Reamintesc insa faptul ca pe strada Castanilor nu mai este lumina noaptea de când au fost taiati copacii! Bezna care ne inconjoara seara este cumplita. Mai ales ca apartamentul in care locuiesc are vedere spre sosea. E cumplit! Eu am sa sesizez inclusiv conducerea Asociatiei de proprietari nr. 92 (de care apartin) si sper ca pe aceasta cale, factorii responsabili sa remedieze ce au stricat, oprit etc.

Amalia Bucsa