Când treaba nu merge ca pe roate

Tare as vrea sa stiu ce facem cu inghesuitul oamenilor in microbuzele care merg prin comune. Observ ca Politia sau cine o fi responsabil cu asta se face ca nu vede, probabil asteaptând ca o tragedie sa aiba loc pe soselele noastre tocmai din cauza asta.

Probabil ca abia atunci se va deranja cineva sa aplice legea si sa ii oblige, prin amenzi consistente, pe patronasii astia de carton ai firmulitelor de transport. Poate doar asa nu vor mai accepta persoane in picioare in timpul curselor.

I-as mai ruga si pe responsabilii din domeniu sa urmareasca, de exemplu, sosirea microbuzelor in autogara. Or sa vada ca sunt mai multi oameni in picioare decât pe scaune!!! POLITIA SA ISI FACA TREABA! NU AR STRICA SA VERIFICE SI CAM CÂTE BILETE SUNT DATE INTR-O CURSA.

De exemplu, stiu ca o firma din Târgoviste circula in judetul Bacau cu niste rable de masini, iar daca li se ridica documentele, cu niste telefoane date cui trebuie rezolva imediat problemele.

Vreti sa stiti de ce? Sau poate cei de la Consiliu Judetean care acum observ ca, de fapt, isi fac un soi de campanie electorala. Chiar as vrea sa vad cum rezolva ei problemele cu aceasta firma, care prezinta acte false la licitatii si ocupa trasee in judetul Bacau.

Ion D. Farcas