Ce vreau sa aud in campania electorala

Campanie electorală…hoarde de susținători, tone de pliante din cea mai bună hârtie. Promisiuni peste promisiuni, anateme aruncate pe alții. Ce vrem să vedem?
1.Cum trăiesc ei cu salariile/ pensiile noastre de mizerie și noi le arătăm cum trăim noi cu veniturile lor.
2. De ce sunt susținute putorile bune de muncă în loc să li se ofere șansa să o facă
3. De ce ducem în spate noi, plătitorii de taxe și impozite, CRAB și Thermoenergy care oferă servicii de proasta calitate, dar își iau salarii babane.
4. De ce este așa mare permisivitate în spațiul public , școli, spitale, față de limbajul indecent al elevilor, personalului…
5. Cât mai suporta oamenii fumatul pasiv pentru că nemernicii fumează peste tot : parcuri, restaurante, casa scărilor….datoriile pe utilități nu le plătesc, dar beau, fumează, chatuiesc…etc.
6 . Când vor fi penalizați cei ce micșorează gramajele, porțiile, dar iau preturi mai mari.
7. Când vom termina cu sarabanda “omeniei” care ne expune războiului
8.Cand nu vom mai călca în rahații animalelor de companie după care stăpânii nu adună.
9. Când vor fi pedepsiți cei care distrug pubelele, mâzgălesc cu grafitti uși, ziduri, stații de autobuz, pasaje , când se va eradica cerșetoria, traficul de droguri….
10. Când vom scăpa de cocalarii care ascultă acasă, în mașini muzica la maxim , când nu vom mai avea de-a face cu motoare turnate…mașini, motociclete…când nu vom mai înghiți fumul focurilor de frunze și crengi, și mirosul de la Agricola…..

ko