Cine sunt profesionistii?

bc vorbeste

Vreau sa va aduc la cunostinta un aspect care scoate in evidenta profesionalismul si inteligenta celor care raspund de marcajele rutiere din municipiul Bacau.

Si cred ca nici Politia Rutiera nu e straina de situatie. Lucrurile stau cam asa: pe Calea Moinesti, proaspat renovata, asfaltata, cu borduri noi si stâlpi frumosi, au pus marcaje cu parcarea interzisa la ora 12, iar la ora 14 ne-au blocat masinile, fara sa ne anunte, fara sa ne previna.

Asta a fost intr-o zi. A doua zi, când sa intru la societatea Pambac, vad linie dubla continua. Cum sa mai virezi spre firma in cauza? O faci, dar risti sa ramâi fara permis.

Ca sa nu mai vorbesc si de riscul unui accident. Ma rog, acum singura solutie ca sa intri in curtea societatii este sa te duci pâna la sensul giratoriu si sa te intorci.

Mai mult, daca vrei sa iesi de la Pambac esti obligat sa te duci pâna la Margineni, sa gasesti acolo un loc de intors si sa revii.

Eu cred ca aceste marcaje sunt trasate doar pentru a face mai grea viata cetatenilor, in special a noastra, soferilor, si nu pentru a ajuta. Poate se sesizeaza cineva si corecteaza aceasta anomalie.

Ioan Afrentoaie