Cui spălăm mașina ?

Buna ziua !

Doresc prin intermediul dumneavoastră să aflăm cine protejează spălătoria de pe strada Ștefan cel Mare nr.18 și spun asta deoarece în urma numeroaselor reclamații depuse în decursul anilor nu s-a luat nici o măsură cu privire la funcționarea unității de prestări servicii.
Au fost depuse în repetate rânduri reclamații atât la DSP, Poliția Locală, Garda de Mediu etc. pentru imensul deranj făcut de către această unitate prin natura activității sale (spălătorie auto), dar niciodată nu au fost luate în seamă.

Nu pot să înțeleg cum o primărie poate să acorde autorizație de funcționare unei unități de prestări servicii ( spălătorie auto) ce se află la nici 20 de metri de un imobil ( bloc locuințe) și la nici 5 metri de un centru de plasament DGASPC.

Noi, vecinii, ne-am săturat de zgomotul (ecoul ) făcut de pistoalele cu presiune, aspiratoarele puternice și mașinile de polish. Și ca meniul să fie complet, locurile de parcare din fața blocului în permanență sunt ocupate de mașini ce vin la spălat sau sunt lăsate pentru a le fi oferit detailing. Mașini care de multe ori blochează și accesul pe strada respectivă. (foto)
Înțeleg că este domeniu public dar nu cred că este normal ca noi vecinii să nu avem locuri de parcare din cauza faptului că o unitate de prestări servicii funcționează în zonă și le ocupă.

Pe această cale doresc să le transmit că următoarele reclamații efectuate de noi, vecinii, vor fi depuse către birourile centrale ale fiecărei instituții abilitate în rezolvarea acestei probleme.

Fiecare dintre noi avem dreptul la confort în propriile locuințe, chiar și copiii din centrul de plasament, și nu suntem obligați ca în fiecare zi de dimineața până seara să fim deranjați de zgomotul efectuat de către această unitate și clienții acesteia.

Vă mulțumesc !

Bogdan Tănase