Cum se poate rezolva problema câinilor comunitari

Ioan Adumitroaie, un “cetatean corect, care isi plateste taxele”, ne-a sunat, pe telefonul redactiei, sustinând ca are solutia la problema mult discutata a câinilor comunitari. In paginile cotidianului nostru va relatam, zilele trecute, cum doua persoane au fost atacate in aceeasi zi de maidanezi in parcul Cancicov, acelasi unde parinti si copii se plimba, acolo unde cititorii merg sa imprumute carti, acolo unde bacauani de toate vârstele ar trebui sa se simta in siguranta, in timpul lor liber.

“Ma deranjeaza ce se intâmpla in oras. Ma deranjeaza ca e atâta cheltuiala cu aceasta problema. Eu sunt un cetatean onest, care isi plateste taxele si cred ca trebuie rezolvat. Si am si o solutie. Primaria, in loc sa dea bani de concerte, mai bine ar da 5 lei fiecarui cetatean care preda un câine comunitar. Sa se anunte in fiecare zi unde va fi masina care strânge câinii si va asigur ca intr-o luna de zile, nu mai vedem unul pe strazile din oras“, a spus Ioan Adumitroaie.

Supararea omului vine de la faptul ca saptamâna trecuta, tot in Parcul Cancicov, a fost atacat de maidanezi. A fost indignat si de faptul ca, desi nu era singur la acel moment, nimeni n-ar fi sarit sa-i dea o mâna de ajutor. “Am citit la dumneavoastra in ziar despre acele femei, dar nu mi-a venit sa cred ca mi s-a intâmplat si mie”, a conchis omul.