De ce nu ajung toate plicurile la destinatar?

Bacaul vorbeste PLICURI 2Cred că nu este băcăuan care să nu fie de acord cu mine atunci când vorbesc despre dezinteresul curierilor care ne aduc facturile la poştă. Mă rog, în cutia poştală a altuia, la scări sau blocuri diferite. Şi nu vorbesc aici despre poştaşi, ci despre firmele de curierat angajate de furnizorii de servicii tocmai pentru ca plicurile cu facturi sau înştiinţările de plată să ajungă la destinatar.

În bloc la mine, la parter, zac de ceva vreme mai multe plicuri nedesfăcute. Cei care le-au găsit în cutiile poştale, nu le-au desfăcut văzând adresa greşită şi un alt destinatar. După ce au stat o vreme pe cutiile poştale, le-am găsit ulterior pe jos.

Le-am adunat şi le-am pus teanc la vedere, în speranţa că poate femeia de serviciu este familiarizată cu zona şi cu oamenii şi le duce ea destinatarilor. Spun asta pentru că m-am mutat de curând în cartierul în care locuiesc acum şi nu cunosc prea multă lume. După ceva vreme, am aflat că nu avem femeie de serviciu în bloc, aşa că, plicurile de care vă vorbesc, cât şi cele viitoare nu vor ajunge niciodată la destinatar. Vouă vi se pare corect?

Emil Stan