De ce nu lucram ca in strainatate?

Citesc permanent ziarul dumneavoastra si aceasta rubrica, ce mi se pare bine venita si interesanta. Va multumim ca astfel ne putem spune si noi pasul. Iar acum, pasul meu este legat de Primaria Bacau, careia ma si adresez.

Asadar: nu pot sa nu intreb conducerea Primariei Municipiului Bacau cum de accepta ca pe „soselele” din incinta Spitalului Judetean Bacau sa se circule pe jos sau cu masina, printre adevarate gropi, cratere, care-ti rup masina, dar si incaltamintea, mai ales dupa o ploaie buna? Se lucreaza acolo „in draci”, in asa fel si cu un asemenea spor, incât cred ca pe la finale anului 2016 drumurile de acces de la o sectie la alta din curtea spitalului vor fi gata!

In strainatate, atunci când construiesti ceva, mai intâi faci caile de acces, chiar asfaltate, spre a se evita fie pierderea de materiale de constructii, fie deteriorarea mijloacelor auto. Se pare ca in Bacau ar trebui adusa o echipa de muncitori din China sau Japonia pentru totul sa se termine mult mai repede.

Nu pot sa inchei fara a intreba aceeasi conducere a Primariei: De ce s-a asfaltat zona Erou Hasan si strada Avram Iancu, fara ca mai intâi si intâi sa se faca trotuarele? Si de ce, daca in zona strazii Avram Iancu au fost utilaje de asfaltare, nu s-a intrat si pe Aleea Avram Iancu?

Astept cu interes un raspuns de la onor conducerea Primariei Municipiului Bacau.

Nelu Lupovici