DEMISIA, DOMNULE GABRIEL GRIŢCU!

Am citit că se va modifica taxa de salubritate şi că astfel se vor strânge mai mulţi bani la bugetul local. Ciudat este că domnul ecologist liberal Griţcu deja ne anunţă că Bacăul va arăta la fel de rău şi în 2016, deoarece marele şef nu are destui oameni la dispoziţie pentru a-şi face treaba! Deci şi în 2016 va fi la fel, deşi vom da bani mai mulţi.

Domnule Griţcu, Bacăul e un oraş murdar, poate cel mai murdar din Moldova la nivel de capitală de judeţ. Cu ce drept cereţi mai mulţi bani, dacă vom trăi în aceeaşi mizerie? În afară de câteva străzi mai centrale, oraşul e plin de gunoaie, iar unele zone sunt de-a dreptul insalubre! De asemenea, e plin de câini fără stăpân, iar pe unele străzi aproape că nu mai poţi circula din acest motiv.

Mereu spuneţi că nu aveţi oameni, dar de ce nu vă duceţi împreună cu Poliţia pe Aleea Parcului ca să terminăm cu acel focar de câini şi de mizerie? Nu cumva nu vreţi? Cum puteţi să spuneţi mereu că nu puteţi să vă faceţi treaba? De asta sunteţi plătit? Şi dacă într-adevăr nu aveţi oameni pentru curăţenie şi pentru strângerea câinilor, de ce nu vă daţi demisia? Staţi şi luaţi bani degeaba- e mai bine aşa! Chiar nu vă e ruşine? Când vom avea un oraş curat şi fără câini? Când vă veţi face treaba, domnule Griţcu, în loc să vă declaraţi incompetenţa de câte ori aveţi ocazia?!

Cristi