Despre examenul pentru soferie

Permisul de conducere nu e obligatoriu pentru toata lumea, decat sa avem o gramada de soferi care nu cunosc regulile de circulatie sau le ignora, mai bine fara. Cel mai mult vad in ultima perioada pe soferii incepatori mergand la crasma cu masina, se imbata si merg ca nebunii pe strazi, provocand accidente sau chiar de curand un pustan incepator cu mamaliga, cu o masina verde, un vw, mergea pe pod la Margineni depasind printre masini de parca era la cursa, fara semnalizare, nimic, probabil se scapa pe el.

Iar acest tip de comportament al soferilor incepatori este intalnit din ce in ce mai des in trafic, in special in preajma liceelor ca sa impresioneze pitipoancele negandindu-se ca pot provoca accidente, deja se supraestimeaza de a doua zi, el nici nu stie unde ii sunt rotile sub masina dar pleaca cu scartait si mai sunt si agresivi cu ceilalti participanti la trafic.

Eu le urez politistilor sa ii pice pe toti cei care nu vor sa invete regulile de circulatie, de kamikaze nu avem nevoie in trafic si sa-i controleze mai des pe “bruneti” ca unii dau tare impresia ca conduc fara permis.

Jean