Despre Gara CFR si Stadion

Gara Arad
Gara Arad
Am vazut noua gara CFR de la Arad- cata curatenie,ordine, ca in occident, la noi…mizerie, balarii printrelinii, buticuri mizerabile infiintate cu spagi, peroane urate…chiar ca au dreptate cand spun de moldoveni ca sunt murdari si lenesi….pacat ca acei moldoveni se afla la carma orasului nostru..
Am mai citit ceva, iata:Încă un stadion nou în fotbalul românesc! O echipă din Liga a 2-a își face superarenă ( La Satu Mare)

Am reuşit să finalizăm acest proiect care va fi supus finanţării după hotărîrea Ministerului Dezvoltării prin Compania Naţională de Investiţii unde mai sînt 109 milioane de euro disponibili pentru investiţii în baze sportive.

…….iar noi, cu minim de efort de bunavointa am putea face din stadionul municipal o superarena dar se vede ca ducem lipsa de asemenea oameni…..Ne batem joc de aceasta baza sportive care se afla in central Bacaului.Eu stiu ca daca ai baze sportive moderne ai si rezultate.Ma repet…..sa mai vedem si ce fac fratii nostril ardeleni care sunt mai destupati la minte….ca moldovenii.Noi chiar nu vrem sa iesim din aceasta stare.

…. Multumesc ziarului Desteptarea, singurul ziar bacauan …pe hartie.

Ioan Rusu