Grija pentru client

Stie cineva cine-i poate obliga pe comercanti sa-si puna ordine in fata magazinelor? Pentru ca, zilele trecute, am fost martora unui incident petrecut la un magazin de haine second hand din zona Orizont. O femeie gravida (am aflat, ulterior, era surdo-muta) a alunecat pe gresia din fata magazinului, fiind intr-un real pericol sa ii fie provocata nasterea prematura.

A avut un noroc de zile mari, va spun. De aceea cred ca cineva ar trebui sa le faca un control si sa-i determine pe proprietarii magazinului sa refaca spatiul din fata pravaliei, sa puna un altfel de gresie, speciala, pe care sa nu alunece clientii.

Putea fi un batrân sau un copil in locul acelei femei! Dar, indiferent cine ar fi fost, daca s-ar fi intâmplat o nenorocire, sigur i-ar fi dat in judecata. Si inca nu e zapada afara, ca daca da inghetul, sigur se va intâmpla ceva. Va fi mare bai.

Si nu stiu cum o sa mai scoata camasa patronul magazinului. Ca asa sunt patronii din ziua de azi, par ca nu-si arata grija pentru client, cel care, de fapt, ii face viata buna, cumparând din pravalia lui.

Elena Stroe