Hotii isi fac de cap. Unde e Politia?

Eu stau in zona Milcov si nu vad niciodata vreo patrula prin zona, fie zi sau noapte, deci hotii care misuna pe aici, majoritatea fiind din cartierul Izvoare, isi fac de cap nestingheriti. Politia vorbeste pe limba ei.. despre dosare penale, cercetari, retineri, mandate, arestari.

Si … cam atât. Nicio vorba de recuperarea bunurilor, nicio despagubire, nicio informatie despre infractori. Absolut nimic… Doar sfaturi de cum sa ne ferim de ei. Poate ca domnii politisti nu stiu ca o baterie de masina trece lejer de 200 RON, deci e o paguba insemnata. Ca sa nu mai vorbim de cauciucuri, de benzina din rezervor, care toate costa.

Iar Politia nu face nimic. Sa fim seriosi, daca primesti o gramada de sesizari din partea unor cetateni pagubiti, faci ceva?…Nu, pui o patrula eventual, pentru ca, slava Domnului!, sunt destui angajati care ar putea face asta. Dar numai pe anumite trasee, pe care hotii deja le stiu sau le miros din timp, ca se poata feri.

Trebuie speriati cumva acesti infractori … Daca stam si dam raspunsuri, cum fac politisii nostri s.a.m.d., e clar ca o sa mai apara o gramada de pagubiti care tot ei o sa isi acopere paguba cu proprii bani, iar hotii, o sa opereze dupa cum vor muschiuletul lor, linistit si fara frica. Cam jenant, domnilor politisti, nu credeti?

Victor R.