Iar se sparg străzile?

Îmi exprim profunda frustrare în legătură cu recenta reparație a trotuarelor și străzilor, care au fost sparte acum un an pentru a ingropa cabluri, doar pentru a fi din nou distruse pentru a instala alte cabluri.

Este incredibil de dezamăgitor să constatăm că resursele și eforturile investite în aceste lucrări sunt pur și simplu risipite din cauza lipsei de coordonare și planificare adecvată. De ce nu s-au prevăzut toate cablurile necesare încă de la început, pentru a evita aceste deranjante repetiții de lucrări care perturbă viața noastră cotidiană și afectează negativ aspectul estetic al orașului nostru?

Nu este doar un simplu neajuns, ci și o demonstrație a incompetenței și lipsei de responsabilitate a autorităților locale și a celor responsabili de gestionarea infrastructurii. Ne-am fi așteptat la o mai mare grijă și atenție față de necesitățile cetățenilor și față de bunul mers al orașului nostru.

În plus, această situație generează costuri suplimentare pentru contribuabilii noștri, care sunt nevoiți să suporte consecințele financiare ale acestei gestionări defectuoase a proiectelor de infrastructură.