In loc sa largeasca strada Calugareni, au lasat spatiu verde

Bacaul vorbeste LIPSA PARCARI 1

Tavalugul asa-zisei modernizari a retelelor termice ne-a lovit si pe noi, bacauanii care locuim pe strada Calugareni. Cine cunoaste zona cât de cât, stie ca se circula anevoios. Desi strada are doua benzi, se circula pe un singur sens, pentru ca pe strada isi parcheaza vecinii masinile. Se intâmpla asa din cauza lipsei locurilor de parcare.

Bacaul vorbeste LIPSA PARCARI 2

Acolo unde primaria a amenajat acele parcari ecologice, acestea nu mai exista de un an de zile, fiind desfiintate de cei care au dezgropat conductele de apa calda si caldura, pentru a le inlocui cu altele noi. De când cu acest proiect de modernizare, au disparut inclusiv locurile de parcare dintre blocuri. Acum, ne parcam masinile “in spic”, pe marginea drumului, pe unde gasim loc.

De exemplu, in fata blocului nr. 2 de pe strada Calugareni, dupa ce au stricat jumatate de trotuar pentru a schimba conductele, in loc sa largeasca strada ca sa mai câstigam câteva locuri de parcare, au lasat un scuar pentru spatiu verde. Cred ca primaria putea fructifica la maximum spatiul existent, insa, când le-am sugerat acest lucru mi s-a raspuns ca in documentele lor, strada Calugareni figureaza largita. Daca ne intrebati pe noi, am avea doua propuneri: fie largirea soselei, fie reglementarea circulatiei pe un singur sens.

Alin Musatescu