In ograda nimanui

Nu stiu cine raspunde de trecerile de cale ferata, Politia, Primaria, CFR-ul, CNADR-ul, habar n-am, dar in Bacau, toate, dar absolut toate sunt o nenorocire pentru soferi.

Vorbesc aici atât de cea mare de la bariera de vizavi de depozitul Dedeman (lânga Politie, daca vreti), unde este chinuitor de aiurea. Dar, ma refer si la trecerea de cale ferata de la intrarea in Bacau din zona fostei Dacia Service (sau Lidl, mai nou), care, la fel, este o capcana si in acelasi timp un stres pentru masini si pentru soferi sau cele doua din zona Cimitirului Sarata.

Ceva mai bine, sa zicem, arata cea de la aeroport si, cel mai bine, cea de la Gheraiesti, cu toate ca acolo multa lume si-a distrus masinile, daca erau mai grabiti soferii.

Faceti ceva, va rugam, si cu aceste portiuni de drum, dragii nostri alesi, ca, presupun, este in dreptul dumneavoastra. Sau spuneti-le celor care raspund de intretinerea acestora. Altfel, o sa ma apuc si eu sa plantez flori, asa cum au facut-o alti români cu initiativa, poate asa o sa va sara in ochi.

Grigoras Stelica