În plină pandemie de coronavirus fac un APEL DISPERAT

JUSTIȚIA TREBUIE SĂ MEARGĂ ÎNAINTE

Fac un APEL DISPERAT catre autoritatile statului roman de a lua de urgenta masurile care se impun pentru stoparea jafurilor, talhariilor, furturilor din locuinte, agresarea si jefuirea batranilor singuri din satul Oprisesti, com. Rachitoasa, jud. Bacau , unde exista o banda de hoti care nu muncesc si traiesc ca parazitii pe spatele unor batrani care toata viata au muncit cinstit si traiesc dintr-o amarata de pensie.

Astfel, in noaptea de duminica 29 martie 2020, in jurul orei 23:30, doi talhari cu fetele acoperite
si inarmati cu bate de 2 metri au intrat in gospodaria mamei mele Obreja Maria de 88 ani din satul Oprisesti , care locuieste singura, au lovit cu forta in usa zavorata pe interior, au spart-o si au intrat peste o biata femeie neajutorata si neputincioasa, singura in singuratate, pe care au agresat-o si au silit-o sa le dea ultimul banut strans din pensia sociala de 700 lei pe care o primeste lunar de la statul roman , pentru a-si duce zilele.

Precizez ca de-a lungul anilor ( de mai bine de 20 ani) din gospodaria parintilor mei s-au furat numeroase bunuri, produse agricole,animale, pasari etc. fapte sesizate autoritatilor in drept la timpul respectiv, s-au intocmit dosare penale in cauza( sa fi fost mai bine de 10 dosare !) si in toate dosarele instrumentate de Politia Rachitoasa si Podu Turcului , respectiv Parchetul de pe langa Judec. Podu Turcului , niciodata nu s-au gasit faptuitorii, in toate dosarele s-au dat incheieri cu “autori necunoscuti”.

Fac un apel pe aceasta cale tuturor autoritatilor in drept sa-si faca datoria, ca indiderent de situatia in care se afla tara in acest moment, justitia trebuie sa-si faca treaba.

Va multumesc.
Cu stima,
Obreja Regoreta