Jale în Spitalul din Bacău!

Bună ziua. Trag un semnal de alarmă pe această cale (probabil că nu sunt singura) pentru că este foarte important ca cineva să ia măsuri cât mai urgente legate de infecţiile din spital.

Infecţii care ne pun în pericol foarte mare. Şi am simţit-o pe pielea mea în urmă cu o lună când am născut. Fetiţa s-a născut sănătoasă, fără nicio problemă şi am fost externate în mai puţin de o săptămână.

Dar după câteva zile a trebuit să revin în spital cu fetiţa şi după un control şi analize s-a descoperit că are streptococ. La nici o lună de viaţă medicii i-au pus perfuzie cu antibiotic. După tratament, eu şi fetiţa am revenit acasă.

Dar apoi m-am confruntat eu cu probleme. M-am internat din nou, cu fetiţa – pentru că trebuia să o alăptez – şi s-a descoperit că am infecţie urinară cu E.coli – o bacterie cu care mă lupt şi acum şi pentru care va trebui să iau mult timp antibiotic.

Şi asta în situaţia în care – repet – alăptez. Vă spun sincer, dacă ştiam că vom trece prin aceste chinuri mergeam la un alt spital – aşa cum m-au sfătuit mulţi.

C.P.