Mai bine lipsă

Ce era imaginea Bacăului pătată de indiferența autorităților, de lipsa de civilizație a unor locuitori, dar de când cu adunările “In memoriam….” și “Hramul….” e de groază în Parcul Catedralei.
Gazonul a zburat pe porțiuni mari, băncile sunt scrise cu fel de fel de bâzdâganii, gunoaiele colcăie prin coșuri și încă doi metri împrejur( oamenii responsabili de curățenie nu mai dovedesc cu atâta mizerie -merită aplauze și recompensă pentru cât muncesc în aceste zile), fumăraie, miros sufocant de pește și cărnuri pe grătare. Stau produsele preparate în praf și soare cu orele….De n-ar veni vreo toxiinfecție sau niscaiva indigestii !
Muzica nu e pe toate gusturile. A fost folk….unii cereau populară, când e populară….cerința e de manele!
Dacă tragi un ochi la spectatori, te ia cu rău…. .tare pestriță adunarea. Tineri și vârstnici de prin centre, oameni ai străzii , fel de fel de etnici….extrem de aghesmuiți oferă o imagine de plâns!
Zgomotul produs de boxele scenei i-au adus la disperare pe locuitorii din zonă fie bolnavi, fie sănătoși, iar deținătorii de animăluțe se iau cu mâinile de cap.
N-am să înțeleg niciodată de ce s-a ales această locație și pentru atâtea zile de iad! Primarul e plecat, celorlalți le trece prin cap doar “merge și așa”. Masa votanților să fie fericită!
Decât așa ceva în comuna Bacău mai bine lipsă!

Iți bitzi