Mai rau ca-n Angola

Vara asta care inca nu s-a terminat, tot o sa vina acasa bacauanii nostri plecati la munca pe afara. Cred ca oricine dintre noi are pe cineva in situatia asta si credeti-ma nu e nicio placere sa-i astepti in caricatura asta de aeroport.

Toate sunt mai rau ca in Angola, sincer, adica nu-i posibil sa tii gramada, ca pe oi, atâtia oameni. Chiar daca azi, când am condus pe cineva la aerogara, era pornit, chipurile, aerul conditionat.

Oameni buni, asta nu este aerogara, gânditi-va totusi ca pe aeroportul din Bacau este trafic mai tot anul.

Faceti odata un spatiu suficient de mare cât sa incapa 100-200-300 de oameni, fie ca-s pasageri, rude sau prietenii acestora, asigurati-le conditii omenesti.

Suntem in mileniul trei, reveniti-va. S-a tot zis ca se fac investitii de ‘jdemilioane de euro, dar unde-s, ca nu se vad. Sau e tot parte din abureala electorala?

Nu mai zic de parcarea care, pe lânga faptul ca e mica, nici macar nu e nivelata, betonata, asfaltata, marcata cumva, in fine, e un câmp viran. Iar agentii aceia de paza mai ca te iau la bataie când iti spun unde sa parchezi, de parca ai venit acolo la furat.

Faceti ceva macar dvs., prin intermediul ziarului, daca astia care-s responsabili de aeroport sunt cu mintea in concediu.

George Amariutei