Manele la maxim, toata noaptea, pentru tot cartierul

Exista lânga Sala Sporturilor niste terenuri de tenis si de fotbal, lânga care mai exista si o cladire de vestiare sau ce-o mai fi pe acolo. Cel putin, acesta poate ca ar trebui sa fie scopul acelei cladiri.

In realitate, deseori acolo au loc petreceri „grele”, cu manele si alte muzici de betie date la maxim din miez de noapte pâna in zori, cu boxele scoase afara, ca sa se auda in tot cartierul, dinspre Stadionului pâna inspre Spitalul Judetean (cum s-a intâmplat mai ales joia trecuta, dar si in weekend). Si se aude bine de tot, ca nu poti dormi daca nu inchizi temeinic geamurile.

Mai exista acolo si o piscina, unde in noptile toride zbiara tot felul de pipite infierbântate, de parca le musca crocodilii. Situatia dureaza de cel putin doi ani, insa nici o autoritate nu observa taraboiul. Vecini din cartier au sunat si la 112 in speranta ca se va gasi cineva sa potoleasca situatia, dar nu s-a intâmplat nimic.

Este excelent ca avem multe organe care ar putea face ordine – jandarmi, politie locala, politie nationala – cu totii platiti din banii nostri, ai contribuabililor. Sau poate ca sunt platiti si din banii scandalagiilor… Daca aceste autoritati intr-adevar ar patrula, asa cum sustin ca fac, sigur ar auzi harmalaia. Dar de cele mai multe ori dai cu tunul si nu gasesti o patrula pe strazi in timpul noptii… Distractie placuta tuturor organelor!

Sorina Vatamanu