Mare pacaleala si cu majorarea alocatiei pentru copii

Bacaul vorbeste ALOCATIE PACALEALADragii mei, astazi am fost la posta sa ridic alocatia copilului si am trait o noua dezamagire. In loc de 84 de lei cât au promis politicienii copiilor de la 1 iunie 2015, alocatia lunara data de functionarii postali a fost tot 42 de lei.

Le-am intrebat mirata pe doamnele de la ghiseu cum de n-au venit majorate alocatiile pentru copii si mi-au spus ca pâna nu vad negru pe alb normele de aplicare, nu se schimba nimic. Le-am multumit afisând un zâmbet amar in coltul gurii, constienta fiind ca ele n-au nicio vina.

Dezamagirea a fost mare deoarece ma bazam pe cei 84 de lei promisi de presedintele tarii, pentru ca de banii acestia aveam de gând sa-i cumpar copilului niste lucruri urgente. N-a fost sa fie luna aceasta, ce sa zic?!? Dar nu se stie nici când si nici daca vor mai apare normele de aplicare a legii.

Ca o fi in iulie, ca o fi in august, nici factorii postali nu stiu. Aceeasi dezamagire am intâlnit-o si in privirile altor parinti, pentru care se vedea de la o posta ca banii de alocatie trebuiau sa acopere niste necesitati.

Acum stau si ma intreb daca suntem din nou victime ale promisiunilor electrorale sau daca se va concretiza cumva/cândva aceasta promisiune?!?

Lavinia Motrun