Mi se pare mie sau politia municipala a inceput sa miste?

Mi se pare mie sau politia municipala a inceput sa miste? M-am dus in ultimele zile in Piata Centrala a Bacaului si spre surprinderea mea nu am vazut picior de negru care sa te agate cu vesnica intrebare _Tigari, telefoane? Am crezut ca e o intimplare, o fi fost vorba de o razie, gindindu-ma ca ulterior lucrurile vor reveni la normal, dar a doua zi surpriza-piata libera si frumoasa.

Am intrebat o doamna de la care cumpar patrunjel care mi-a spus in soapta-Gata,politia isi face treaaba, nu-i mai lasa, vin zilnic in piata inclusiv sefii cei mari ai politiei. Zilele trecute a aparut la un post local un tinerel durduliu de la politia municipiului cu un aer de politician care vorbea frumos si promitea unele lucruri despre starea de siguranta a urbei.

Din discursul cu tenta politicianista se desprindeau lucruri care ar trebui sa ne linisteasca vis a vis de siguranta in scoli, parcuri si pe strazi. Am apreciat elanul tineresc si carisma dar am trecut cu vederea. Azi am citit articolul despre hotii de la medicina legala gasiti si zilele trecute despre batausii de prin Pincesti prinsi. M-am gindit ca nu e bine sa-i criticam pe politisti tot timpul si constiinta m-a indemnat sa scriu un mesaj. Felicitari politiei municipale si celor cu initiativa.

Avem nevoie de siguranta in Bacau!