Iata ca se intâmpla si miracole pe strada Frasinului! Dupa ce zilele trecute apelam la ajutorul autoritatilor prin intermediul ziarului Desteptarea, s-a intâmplat minunea!

Pe strada Frasinului nr. 1 – unde va semnalam existenta unei gropi plina cu apa in permanenta care impiedica accesul locatarilor de la bloc la garaje si invers – a fost adus si intins un material greu de descris.

Initial am crezut ca este pietris, insa, culoarea neagra ma face sa cred ca e griblura din depozitul primariei. E buna si asta, nu zic nu! O sa cam ducem in casa negreala asta pe picioare, dar cred ca acesta este “bonusul” la solicitarea noastra.

Mizez pe faptul ca a nins, in curând o sa inghete, iar zapada o sa spele griblura asta. Dimineata, când am plecat la serviciu, am zarit o masina a primariei in zona, insa, erau doar cei care montau ornamentele de sarbatori.

Când am revenit acasa spre dupa-amiaza, nu mi-a venit sa cred ca a disparut baltoaca din dreptul garajelor. Daca s-ar gasi o solutie si cu ghena de gunoi, ar fi minunat! Pe lânga putinii locatari din zona, la aceasta ghena arunca resturi menajere si te mai miri ce alte mizerii si agentii economici din vecinatate.

De multe ori i-am vazut pe macelarii de la Piata Sud cum arunca tot felul de saci menajeri la tomberon, iar mirosul de sânge atrage o multime de câini la gunoi. Zona este destul de periculoasa din acest punct de vedere, pentru ca pe aici trec multi copii la si de la scoala, iar acestia pot cadea oricând victimele maidanezilor adunati la ghena de gunoi.

Iancu Pavelescu