Mulțumesc unui neurochirurg cu mâini de aur!

Pe data de 26 august 2021 a plecat din viață fiica mea cea mare, Andra-Maria, lăsând un băiat în clasa a V-a și o fetiță în clasa a X-a, iar la un an și patru luni, pe data de 17 decembrie 2022, la ora 23,30, soțul ei, Vasile Șuștac, a făcut un AVC cu invadarea creierului cu sânge de la un hematom.
După examinarea primară la CT, a fost nevoie de o examinare suplimentară la un spital din Iași, unde a fost trimis cu o mașină a Serviciului de Salvare. A fost readus la spitalul din Bacău într-o duminică dimineața, la ora 9,00. Aici, s-a ocupat de el un om cu mâini de aur și cu experiență, în persoana domnului doctor Vlad Buburuzan. După ore întregi, operația a reușit, iar ginerele meu trăiește și este în refacere, la Neurochirurgie, sub supravegherea aceluiași Mare Om, căruia nu știu cum să-i MULȚUMESC mai mult și să-i fiu recunoscător că l-a readus la viață.
Scriu aceste cuvinte cu durere nesfârșită în suflet pentru pierderea minunatei mele fiice, dar cu mare dragoste pentru ginerele meu și cu infinită speranță că se va reface și va putea să-și vadă crescând cei doi copii excepționali.
Să ne trăiți, domnule doctor Buburuzan!

Ing. Vasile Aichimoaiei