Nu suntem prostii satului

bacaul vorbeste serbanesti (1)Suntem mai multe persoane care locuim in zona Serbanesti si, evident, lucram in Bacau. Problema noastra, marea noastra problema, este ca, de fiecare data, când avem drum in oras, ne vine foarte greu, dar foarte greu, sa accedem la drumul principal, venind din zona târgului auto, ca sa zic asa, pentru ca e mai usor de inteles.

Ei bine, din cauza traficului, dar mai ales pentru ca nu s-a adoptat o solutie care sa rezolve problema, stam ca fraierii zeci de minute, pâna un sofer mai respectuos ne permite sa trecem in fata lui, pentru ca asa e, prioritate au cei de pe drumul principal, normal.

Enervant este ca, in zi de duminica, de exemplu, atunci când este târg de masini, de fiecare data e un politist sau mai multi si dirijeaza circulatia, in rest, parca suntem prostii satului. Om sta noi mai la margine, dar tot de Bacau tine.

Si de România. Ca sa nu mai spun ca, odata, acolo, a fost amenajat un fel de sens giratoriu din plastic sau asa ceva. Dar, n-a rezistat mult, vreo doua zile si l-au indepartat. Poate vede cineva chestiunea asta si o rezolva cumva, tot se apropie campania electorala.

Iuliana Stefanescu