O problema cu o groapa

Buna ziua! Am si eu o problema si poate ma ajutati in vreun felt. Am scris si la primarie (am depus chiar si o sesizare scrisa personal la sediu).

Intr-un parc din Bacau care este aproape de locul unde locuiesc eu (situat intre Scoala Octavian Voicu – fosta scoala nr.1 si Scoala Nicolae Iorga – fosta scoala nr. 29, vis-a-vis de INAN, langa biserica si dispensar) in urma lucrarilor de asta vara de schimbare a unor tevi si in urma ploilor din ultima vreme pamantul s-a surpat lasand in loc o groapa de toata frumusetea, care se intinde si de-a lungul acelor tevi.

Aceasta groapa e un real pericol atat pentru copilasi, cat si pentru animalute. Chiar eu am ajutat un pui de pisica sa iasa de acolo punandu-i niste pietre pe post de trepte, deoarece nu reusea sa mai iasa de acolo.

Copii isi scapa mereu jucariile acolo si din dorinta de a-si recupera jucaria preferata sunt in pericolul de a aluneca.

Eu insumi am astupat acea groapa cu cateva pietre ca sa nu mai alunece nimeni si nimic de-a lungul acelor tevi. Insa acest lucru nu e suficient. Cine se ocupa cu acele lucrari ar trebui sa asigure si siguranta, adica sa astupe cum trebuie gaurile facute.

Langa acea groapa mai este inca una acoperita cu o tabla infecta, care de asemenea reprezinta un pericol pentru oricine. De altfel nici topoganele sau alte jocuri din parc nu mai prezinta siguranta care o aveau la inceput cand au fost montate. Si nu in ultimul rand ar mai trebui pus niste pietris in parc, deoarece este mai mult praf care nu este benefic nici pentru sanatate si nici pentru haine. In speranta ca ma veti ajuta, va multumesc anticipat.

Gabriela S.