O sa dau in ei! De cate ori o sa vad melteanu’ facand giro

Asa cum am ras de “furculision”la Chirita exact asa voi rade de “giro”de la rotalieni. Bunastare nu aduc nici mai multa nici mai putina decat mine, platitor de taxe aici pe plai. Din orice motive au plecat a fost o decizie pur personala. Au ales banii peste familie. In loc sa fie un sprijin pentru parinti la batranete au preferat sa-si impovareze parintii cu cresterea copiilor lor. Au preferat sa-si lase copiii fara parinti pentru o leafa mai buna.
Stiu, au trimis 500 euro lunar mamei, insa sigur sigur femeia aceia s-ar fi bucurat mai mult de o cana de apa si o vorba buna de la copilul ei decat sa caute loc in azil…
Mi-e greata de toti cei care incearca sa rostogoleasca ideea ca ei au plecat “sa aduca civilizatia” si “sa ne educe”. Au plecat pentru ca asa au ales. Nu e nici bine nici rau ca au plecat… au facut ce au vrut. Nu pot sa iau lumina si sa ridic statui faiantarului de la Milano.
Nu vin acasa sa ne aduca numaiu bine…. Vin exact din acelasi motiv pentru care au plecat: asa vor. Asta si stomatologie mai ieftina….

radu