Pe gardienii si angajatii de la Taxe si Impozite nu-i vede nimeni cum se comporta?

De ce sunt atât de nesimtiti unii dintre gardienii de la Taxe si Impozite Bacau si unii dintre angajatii institutiei? Am trecut de câteva ori de la inceputul anului sa-mi platesc diverse taxe si am fost apostrofata degeaba de gardieni de acolo, doar pentru ca au ei ceva probleme la mansarda si nu le-a venit nimeni de hac.

“Ce cautati, doamna? Hai, miscati! Nu incurcati, ca este aglomerat. Ce formulare nu gasiti? Da’ nu vedeti ca sunt aici, in stânga?”- a tipat unul la mine.

M-a luat pe sus nu altceva, doar pentru ca nu gaseam un formular in cutiile acelea ale lor din holul institutiei. A tipat, s-a isterizat si nu doar cu mine. Ziceai ca mai are putin si ia pe cineva la bataie.

M-am enervat rau si l-am intrebat cum il cheama dar m-a invitat afara si mai nervos. La ghisee, aceeasi nervi varsati pe contribuabili. De parca nu ar fi institutie publica, ci am intra pe proprietatea cuiva. Directorul acestei institutii care, din câte stiu, are biroul chiar la intrare, nu vede aceste comportamente, nu are nimic de spus si nicio masura de luat?

Poate angajatii, platiti din banii nostri, ar mai trebui trimisi la cursuri/instruiri sa invete sa vorbeasca, sa se comporte sau sa fie sanctionati ca sa se invete minte. Pentru ca noi intram in acea institutie tocmai ca sa platim niste dari la stat, din care se iau bani si pentru salariile bugetarilor.

Ioana Bejan