Pe noi nu ne intreaba nimeni cum traim

Când am iesit la vot, in 2012, am pus stampila pe casuta Uniunii Social-Liberale fiind convins ca va aplica masuri de stânga, ca imi va da inapoi banii luati de Partidul Democrat Liberal din salariul meu, ca nu voi mai fi platit in bataie de joc (cu 1.200 de lei!!!) pentru munca dificila pe care o prestez in serviciile sociale, in concluzie ca voi trai mai bine.

Am pornit de la ideea optimista ca ministrii acestei aliante vor fi mai competenti si mai bine intentionati decât predecesorii lor. Realitatea imi arata cât de tare m-am inselat. Ca si cei din Guvernul lui Emil Boc, ministrii lui Victor Ponta au aceeasi preocupare: sa taie din venituri si sa majoreze birurile. Pe noi nu ne intreaba nimeni cum traim, din ce traim.

Au promis sa dezvolte economia, sa creeze locuri de munca, sa stimuleze afacerile firmelor mici si mijlocii, sa nu mareasca taxele. Dupa cum se vede, fac exact invers, mai mult, nu doar ca maresc taxele, dar le si inmultesc.

Stabilesc impozite speciale pentru apartamentele care figureaza ca sedii de SRL-uri, pun taxa pe benzina, majoreaza TVA, accizele si amenzile pentru soferi.

Nu au dezvoltat nimic, nu au stimulat nimic! Singura lor preocupare este sa ia mai multi bani de la noi. Pentru toti cei care ne conduc, am acelasi mesaj: Sa va fie rusine!