Pe taximetristi cine ii controleaza?

Va spun revoltat, ma adresez dumneavoastra pentru ca nu stiu cui sa ma adresez. Intreb: taximetristii astia ai nostri dupa ce reguli functioneaza? Pe ei cine ii controleaza? Cine ii trage de mâneca atunci când efectiv sterg pe jos cu noi, clientii.

Dimineata am fost la Piata Centrala. Mi-am facut cumparaturile si, fiind foarte obosita si cu bagaje dupa mine, am vrut sa iau un taxi pâna acasa. Stau undeva, pe lânga Teatrul de Vara. Nu exagerez deloc. Am incercat la 15 taxiuri sa ma duca acasa.

Numai nu i-am implorat. Toti, dar absolut toti, m-au refuzat, pe motiv ca distanta ce trebuie parcursa este mult prea mica. Acesta este motiv sa refuzi clienti? Nu vor sa se miste pentru 5 – 6 lei cât ar fi costat cursa? Vor numai curse de la 10 lei in sus? Rusine, mare rusine, domnilor taximetristi. Rusine si dumneavoastra, domnilor care ar trebui sa-i controlati si tolerati astfel de comportamente.

Nu este normal ca intr-un oras care cica se respecta (ma rog, si aici am indoieli mari ca am ajuns de tot râsul, mai ales acum cu avariile astea si lipsa apei), sa avem astfel de atitudini, sa aruncam in nasul altora astfel de vorbe.

Oare când au fost controlati acesti taximetristi ultima data? Si când au primit si amenda? De ce mai stau cu zecile prin statiile de autobuz sau pe unde mai au locuri de stationare, daca noi, clientii trebuie sa le suportam mofturile? Auzi, e prea mica distanta… Halal!

Monica Cozmescu

Sesizare primita pe telefonul redactiei 0749.258.814