Pentru “siguranta” cetatenilor!

Pe strada Castanilor din Bacau, in imediata vecinatate a Bisericii “Sfântu Gheorghe”, niste “Dorei” au izolat un anumit perimetru pentru a lucra la instalatii electrice. Si când spun izolat, ma refer la modul in care au facut-o.

Meseriasii respectivi au sapat o groapa destul de mare, pe care au inconjurat-o cu o banda galbena pe care scria “instalatii electrice” si au intins-o de jur imprejur. Cum in cale le statea o masina, au infasurat-o si pe aceasta banda respectiva.

Peste groapa au aruncat niste placaje din lemn si cam la asta se rezuma treaba meseriasilor. Am stat pret de câteva minute si m-am inchinat. Nu la biserica din fata mea, ci la grozavia ce mi se infatisa inaintea ochilor.

Cum sa izolezi un front de lucru, ignorând totalmente masina respectiva. Oare chiar nu puteau largi un pic aria de lucru si sa imprejmuiasca cum se cuvine locul in cauza!?!

Era un efort atât de mare sa identifice proprietarul masinii? Daca erau nevoiti sa sape sub autoturism, faceau gaura prin podeaua masinii?

Toader Burca