Pentru toti care isi inchipuie ca fac o mare isprava ca s-au intors in tara:

Ati plecat pentru ca asa ati dorit, nu v-a alungat nimeni. Ati plecat sa traiti altfel, altundeva. Mai bine sau mai rau e discutabil, cel mai probabil pe mai multi bani decat aici. Esye perfect in regula, este alegerea dumneavoastra.
Dar exact la fel este intorsul in tara. Nu faceti nicio favoare nimanui intorcandu-va, nu sunteti eroii neamului care au fost la munca afara. Daca va intoarceti, va intoarceti exact din aceleasi motive pentru care ati plecat: ca asa vreti.
Mi s-a cam luat cu refrenul asta “sa se intoarca in tara romanasii nostri”. Sigur, daca vor sa se intoarca nu-i opreste nimeni. Daca vor veni, va fi cel mai probabil, pentru ca nu mai fac fata acolo. Pana la urma, in marea lor majoritate, au lucrat fara asigurari medicale/ de pensii iar copiii si i-au lasat in tara sa mearga la o scoala pe care nu au platit-o.
Inteleg ca este frustrant sa nu ai apa. Intreb doar ce au facut proprietarii, membri in asociatia de proprietari, sa nu se ajunga aici. Macar au participat la sedintele lunare? A propus vreunul sa faca bransamente separate pe apartamente? Datoriile sunt de 2 ani, nu s-a putut trece la debransare din cauza starii de alerta. In acesti 2 ani asociatia de proprietari a venit cu vreo propunere pentru a face bransamente separate la fiecare apartament?

Radu